Medewerkers


Cynthia van der Marel

Sinds 2007 werkzaam bij Adfika.
“Een bedrijf leer je van A to Z kennen wanneer je de administratie verwerkt. Met de kennis van het bedrijf en de cijfers is het een uitdaging om, rekening houdend met de ontwikkelingen in de wetgeving, je klant advies te geven waar het nodig is.”

Jan de Neef

Sinds 2007 werkzaam bij Adfika.
“Het voeren van administraties, het samenstellen van jaarrekeningen en fiscale aangiften zijn een kolfje naar mijn hand. Of het nu voor eenmanszaken, vof’s of voor BV’s is. Heerlijk om zo veel variatie in werkzaamheden te hebben en samen te werken met een team van financiële specialisten. Daar heeft de klant ook baat bij!”

Pauline Quist

Sinds 2007 werkzaam bij Adfika.
“Het is geweldig om tijdens het inboeken en coderen van facturen meer inzicht te krijgen in de administratie van onze klanten. Op deze manier zie ik wat er bij ze speelt, signaleer ik veranderingen en kan ik klanten nog beter van dienst zijn.”

Sandra den Boer

Sinds 1998 werkzaam bij Adfika.
“Of het nu om het inboeken van administraties gaat of het bezig zijn met een salarisadministratie, het verveelt nooit. Elk bedrijf heeft zijn specifieke wensen en het is leuk om voor een klant uit te zoeken hoe bijvoorbeeld pensioenen in zijn bedrijfstak in elkaar steken. En natuurlijk iedere maand op tijd de loonstroken en aangifte loonheffing verstrekken!”